In memoriam : Martin JelenaOprichter Pa-Co Limburg

Voorzitter en zeer grote vriend voor de hele club
Plotseling overleden (najaar 2006)

De taak die Martin naliet is niet eenvoudig: dat heb ik al lang kunnen ondervinden. De leegte die hij achterliet kunnen we ook niet opvullen. Maar we kunnen wel SAMEN proberen om zijn werk voor de club samen verder te zetten zodat Pa-Co Limburg kan blijven bestaan als een vriendenkring, die niet uit elkaar valt.

Ik kan en wil Martin niet zijn; hij was een meester in het organiseren van reizen, eetdagen en andere activiteiten, die we samen gedaan hebben. Hij volgde alles nauwgezet op en stak veel tijd in Pa-Co. Hij leefde voor zijn familie en vrienden; en daar mochten we ons allen toe rekenen. Daarom moeten we ons SAMEN inspannen om Pa-Co Limburg te behouden.

We hebben allemaal veel verdriet gehad bij zijn plotse overlijden. We missen hem nog steeds en dat zal nog lang zo blijven, maar zijn inzet voor ons mag niet voor niets geweest zijn. We moeten verdergaan als een ondernemend team. De virendschap van voorheen moet blijven. Ik reken op jullie allemaal.Valere JaemersMartin, beste vriend, we vergeten je niet.
Wel uit het oog, maar nooit meer uit ons hart!>> Terug <<